News Feeds:
ПРОМЯНАТА Е ПРЕД ПРАГА НИ, НЕКА НА ВТОРИЯ ТУР ШИРОКО ДА ОТВОРИМ ВРАТАТА ЗА НЕЯ PDF Печат Е-поща
Автор: Социалдемократи   
Понеделник, 07 Ноември 2016г. 16:43ч.

 

ДЕКЛАРАЦИЯ

НА

ПОЛИТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ

izbori buletina 

След първия тур на президентските избори, промяната в българската политика е съвсем близо. Тя бе поискана от българския народ и е на път да се осъществи. Убедителният резултат на ген. Румен Радев и Илияна Йотова в първия кръг на изборите дава огромна надежда за това. Българите се събуждат от кошмара в който живеят през последните години, показателни в това отношение са резултатите от проведения национален референдум и високата избирателна активност.

Политическо Движение Социалдемократи призовава българските граждани и политическите сили, които отхвърлят политиката на стутквото в лицето на ГЕРБ, още по-категорично да подкрепят промяната със своя вот на втория тур от изборите, идната неделя.

За доброто на България, промяната трябва да се случи!

С гласа си по време на балотажа, трябва да поставим началото на края на диктатурата и страха, на корупцията, на унизителната и опасна външна политика, на социалната несправедливост, на икономическия упадък, на срастването на мафията и държавата, на демографския срив, на отворените граници за емигрантския поток.

Нека подкрепим достойнството, патриотизма, професионализма, интелигентността, неопетнеността, визионерството и социалната справедливост като гласуваме за ген. Румен Радев и Илияна Йотова. Независимо от политическите пристрастия и разделителните линии,  сега, повече отвсякога е необходимо обединение на всички български граждани и политически организации, които желаят в България да има истинска промяна. Това, което ни обединява, а именно просперитета на страната ни, е много по-силно от всичките различия помежду ни. Заедно можем да победим злото, което води държавата ни към страшна пропаст. За да го направим са ни необходими мъдрост и пълна мобилизация за втория тур на президентските избори.

Политическо Движение Социалдемократи още веднъж изразява своята подкрепа за кандидат-президентската двойка ген. Румен Радев и Илияна Йотова.

Защото България заслужава по-добро бъдеще!

7.11.2016

Последна промяна от Понеделник, 07 Ноември 2016г. 16:47ч.
 
Copyright © 2019. Политическо движение Социалдемократи.