News Feeds:
ГЕН. РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С АКТИВА НА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ В КОАЛИЦИЯТА PDF Печат Е-поща
Автор: Социалдемократи   
Четвъртък, 27 Октомври 2016г. 00:00ч.

snimka koalicionni_partnyori

Кандидатът за президент ген. Румен Радев се срещна с три социалдемократически партии в Коалиция „БСП – Лява България“ на 26 октомври в София. Участие в срещата взеха активисти и симпатизанти на Политическо Движение Социалдемократи, ПП „Движение за социален хуманизъм“ и ПП „Обединена социалдемокрация“. В разговорите участваха лично и председателите на партиите Елена Нонева, Александър Радославов и Йордан Гергов.

Трите организации излязоха с общ призив в подкрепа на кандидатурата на ген. Радев за президент. Социалдемократите  се застъпват за неговата кандидатура, защото смятат, че той има чувство за социална справедливост и патриотизъм. Те намират професионалната му подготовка като главнокомандващ в българската армия за сериозно предимство.

В проведените разговори бяха поставени редица проблеми.  По тях, решително може да се намеси бъдещият президент и да предизвика нужната промяна в интерес на българските граждани. Според участниците в срещата гарант за тази промяна могат да бъдат кандидатите за президент и вицепрезидент ген. Румен Радев и Илияна Йотова.


Последна промяна от Петък, 28 Октомври 2016г. 00:12ч.
 
Copyright © 2019. Политическо движение Социалдемократи.