News Feeds:
Елена Нонева участва в дискусия за алтернативите на управлението PDF Печат Е-поща
Автор: Социалдемократи   
Сряда, 06 Април 2016г. 16:41ч.

 

Elena Noneva

Председателят на ПДС Елена Нонева взе участие в дискусия на тема: „Има ли алтернатива сегашното управление“. Тя се проведе на 3-ти април в София и бе организирана от Клуб „Алтернатива“. В нея участваха представители на общо 18 опозиционни партии в страната от левия и лявоцентристкия политически сектор. Повечето партии от Коалиция „БСП – Лява България“ бяха представени от своите председатели. Участие взеха и експерти от неправителствения сектор и академичните среди.

Всички се обединиха около извода, че управлението на страната със своята политика и курс на реформи, води България към упадък и затова безусловно е необходима алтернатива на настоящата власт. Според участниците, колкото по-скоро се случи промяната, толкова по-добре за страната.

По време на дискусията, Елена Нонева подчерта, че е необходимо левите партии в България да се обединят около национална кауза, която да е подплатена с дългосрочна програма за развитие. Според нея честите промени в законодателството на страната имат по-скоро отрицателен ефект, защото това води до една несигурна обществена и икономическа среда. Нонева постави въпроса за демографската криза и инициативите на ПДС в тази насока.

Последна промяна от Сряда, 06 Април 2016г. 16:43ч.
 
Copyright © 2018. Политическо движение Социалдемократи.