News Feeds:
В Берковица се проведе дискусия за демографската криза PDF Печат Е-поща
Автор: Социалдемократи   
Вторник, 05 Април 2016г. 11:22ч.

DSC 3425

По инициатива на Политическо движение „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“ на 1 април в гр. Берковица се проведе дискусия за демографската криза в България. Участниците в нея бяха представители на партии от Коалиция „БСП – Лява България“ и местни експерти.

По време на дебата по основни социални теми и проблема с демографския срив в страната, ПДС отново постави въпроса за защита на бащинството. Припомняме, че партията провежда обществени дискусии в цялата страна по своето предложение бащите и съпрузите на бременни жени да получат защита от уволнение в първите три години при отглеждането на деца. Идеята беше добре приета от присъствалите на срещата.

Освен експерти на местно ниво и коалиционни партньори, участие в дискусията взеха Елена Нонева – председател на ПДС, Леночка Ангелова – председател на областната организация на движението в Монтана, Д-р Илиян Тимчев - председател на общинския съвет в Берковица.

Поставени бяха пред председателя на ПДС Елена Нонева редица предложения за решения по актуални въпроси, които ще бъдат внесени за разглеждане пред Коалиционния съвет на Коалиция „БСП – Лява България“.

 

 

Последна промяна от Вторник, 05 Април 2016г. 19:57ч.
 
Copyright © 2018. Политическо движение Социалдемократи.