News Feeds:
Стоян Овчаров се включва в битката за кметското място в община Елхово PDF Печат Е-поща
Автор: Социалдемократи   
Вторник, 04 Октомври 2011г. 18:49ч.

stoyan ovcharov На 2 септември на коктейл организиран в ресторант „Каприз” в град Елхово, Политическо движение „Социалдемократи“ обявиха официално своите избраници, които ще представляват движението в предстоящите местни избори на есен.

На коктейла бяха представени кандидатите за общински съветници, както и кандидатите за населени места в община Елхово, а именно Бояново, Гранитово, Лесово и Пчела. В списъка с имена, които ще атакуват местния парламент след малко повече от месец, присъстват имената на сегашния Председател на общински съвет Елхово – Стоян Овчаров, както и Атанас Петров, Христо Христов, Красимир Георгиев, Мончо Монев, Петя Великова и Недка Михнева.

Кандидатът за кмет на община Елхово издигнат от Политическо движение „Социалдемократи“ е Стоян Овчаров, който днес също имаше още един повод, тъй като бе рожденик.


Гост на коктейла бе Георги Георгиев, който е кандидат за кмет на община Тунджа издигнат от коалиция „Възраждане за Тунджа”, Красимир Георгиев – представител на общинското ръководство на обединения блок на труда, Иван Стефанов – представител на областното ръководство на Политическо движение „Социалдемократи”, който произнесе и кратко приветствено слово, семейството и приятели на издигнатия кандидат кмет на община Елхово – Стоян Овчаров.

„Ще водим позитивна кампания, в което няма да очерним конкурентите ни, а ще казваме какво смятаме ние да направим. Ще се опитаме да накараме хората да ни повярват, че ние сме точните хора, защото общината трябва да не се управлява еднолично, а от цял екип на който аз страшно много ще държа и екип, в който ще трябва да си имаме доверия един на друг” заяви пред гостите, кандидат кметът Стоянов Овчаров.

img 3374 izb.2011 izb.2011

 

Последна промяна от Вторник, 04 Октомври 2011г. 18:56ч.
 
Copyright © 2019. Политическо движение Социалдемократи.