Home
News Feeds:
31
Я
2013

 

image3 hpСъздаден е Съюз на българските социалдемократи

На 20 януари тази година председателите на три социалдемократически партии, а именно: партия Политическо движение „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ”, партия БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ и партия ОБЕДИНЕН БЛОК НА ТРУДА Български лейбъристи подписаха политическо споразумение. С този акт беше създаден политически съюз на българските социалдемократи. Партиите от Съюза заявиха, че той е първата стъпка към създаването на единен социалдемократически субект в Република България - член на Социалистическия интернационал и Партията на европейските социалисти. На този етап трите партии запазват юридическата си самостоятелност.

Автор: Социалдемократи   
 
29
О
2012

 

IMG 11Марина Стефанова и Ива Венева от ПД „Социалдемократи” (ПДС) се представиха достойно на завършилия вчера финал на конкурса за есе „Моите идеи за България”.

Организатор на  събитието е „Онлайн парламент”- нова онлайн платформа, която  в последните години доби популярност сред активните граждани в мрежата.

Автор: Социалдемократи   
 
29
О
2012


Picture3

Академията се проведе между 7 и 18 октомври 2012 г. в х-л „Белчин Гардън”, Белчин Бани. Сред участниците на възраст 18-25 години от България и Сърбия бе и представител на Софийската младежка организация на Политическо движение „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ”. Неговото име е Александър Миланов- на 23 години, от София, студент по „Финанси” в УНСС.

Организатор на събитието е сдружение "Академия за млади лидери",  а на откриването на обучението е присъствала  бившата първа дама на Държавата- г-жа Зорка Първанова.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 33 от 44
Подкрепяте ли, промяна в Кодекса на труда, с която бащите на деца до тригодишна възраст да бъдат защитени от уволнение?

 
Copyright © 2019. Политическо движение Социалдемократи.