Home
News Feeds:
11
О
2011

 

Председателя т на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” Лъчезар Шиков, заедно с председателя на Отечествения съюз Симеон Симеонов посетиха гр.Първомай. Целта на посещението беше откриването на предизборната кампания на кандидата за кмет на община Първомай Марко Петров и листата на движението за предстоящите избори за местно самоуправление.

Автор: Социалдемократи   
 
10
О
2011

 

Chirpan VDonevВасил Донев е кандидатът на Коалиция Чирпан / Политическо движение "СОЦИАЛДЕМОКРАТИ", ЛИДЕР, , ВМРО-БНД, ДСБ и ЗНС на Стефан Личев/ 

Васил Донев е роден на 26 октомври 1965 г. в Чирпан.
Завършил "Икономическа информатика" във ВИИ "Карл Маркс" в София.
Работил 10 г. в банка ДСК. Две години е бил зам.-кмет на Чирпан.
От ноември 2003 г. досега  в продължение на 2 мандата е кмет на община Чирпан, издигнат от ПД "СОЦИАЛДЕМОКРАТИ", сега е кандидат за трети пореден мандат.

Автор: Социалдемократи   
 
10
О
2011

 

Kazanlak SDamqnovЗа да заявят своята подкрепа към Стефан Дамянов на откриването на предизборната му кампания дойдоха председателят на ПД,,Социалдемократи,”-Лъчезар Шиков и председателят на НДСВ – Христина Христова. 

Пред препълнената зала в ДК ,,Арсенал” кандидатът за кмет на община Казанлък Стефан Дамянов подчерта,че по време на стопанската си дейност в „Арсенал” и по време на двата си мандата като кмет винаги е работил само в интерес на Казанлък и неговите жители.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 32 от 37

Вход

Кой е онлайн?

В момента има 27 посетителя в сайта
Copyright © 2018. Политическо движение Социалдемократи.