Home
News Feeds:
05
А
2012

 

IMG 3401На проведения на 31.03.2012 г. и на 01.04.2012 г. семинар на тема „Оцеляване в кризата“, организиран от ПД „Социалдемократи“ и любезно подкрепен от фондация „Фридрих Еберт“ гостуваха лектори, които разискваха темата за световната икономическа криза.
Атанаска Тодорова, изпълнителен секретар в департамент „Пазар на труда“ на КНСБ, изнесе пред аудиторията обобщителна лекция за синдикатите, техните типове и история на развитие, както и за социалния диалог на международно ниво и по-конкретно за мисията, органите и дейността на Международната организация на труда. След това тя насочи фокуса на презентацията си към България и говори за синдикатите в страната, тяхното развитие и история, както и за отношенията им с изпълнителната власт в рамките на Националния съвет за тристранно сътрудничество. Накрая Атанаска Тодорова отдели внимание на европейския социален диалог и европейските социални партньори в лицето на Европейската конфедерация на профсъюзите и Европейските работодатели.

Автор: Социалдемократи   
 
31
М
2012

 

На 31.03.2012 г. и на 01.04.2012 г. ще се проведат ежегодният семинар и Третата национална младежка конференция на Политическо движение СОЦИАЛДЕМОКРАТИ.
Семинарът, който ще събере хора от цяла България, интересуващи се от и активно занимаващи се с проблемите и предизвикателствата на съвременния политически и обществен живот на страната, ще бъде посветен на актуалната тема за световната икономическа криза и начините за оцеляване в тези условия.

Автор: Социалдемократи   
 
18
Д
2011

 

KBTСлед едногодишно прекъсване  за 9-ти път Младежката организация на Политическо движение СОЦИАЛДЕМОКРАТИ Организира  Коледен боулинг турнир на младежките политически и неправителствени организации.Той се проведе тази събота – 17.12.2011 в Мега Екстрийм боулинг в Студентски град.

Участие в него ще взеха  18 отбора в състав от 5 играча на младежките организации на основните политически партии в България и авторитетни младежки неправителствени организации,както и гостуващ отбор на журналистите.

След оспорвана надпревара продължила над 2 часа станаха ясни победителите,а те са :


1.АРГО(Асоциация за изследване и развитие на гражданското общество) – неправителствената организация на Даниел Панчев  за втори път спечели първото място и защити титлата си от 2009-та година

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 31 от 41

Вход

Кой е онлайн?

В момента има 58 посетителя в сайта
Copyright © 2018. Политическо движение Социалдемократи.