Home
News Feeds:
27
Д
2016

Christmas2016

Автор: Социалдемократи   
 
17
Н
2016

1MPDS EP

През тази седмица, младежи от Политическо Движение Социалдемократи бяха на посещение в Европейския парламент. Те бяха в Брюксел по покана на новия вицепрезидент на България и досегашен евродепутат Илияна Йотова. Делегацията беше водена от председателя на партията Елена Нонева.

Младежите се запознаха с работата на най-важната европейска институция и в рамките на своето посещение обмениха опит относно механизмите в дейността на администрацията на Европейския парламент. Беше разгледана и пленарната зала, където се прави политиката на Европейския съюз и други части от административния корпус на институцията. Младите хора споделиха след завръщането си, че посещението им в Брюксел е било много полезно за тях. 

Снимки:

2MPDS EP1

3MPDS EP2

4MPDS EP3

5MPDS EP4

Автор: Социалдемократи   
 
14
Н
2016

 

Rumen Radev

Снимка: лична страница на ген. Румен Радев

Политическо Движение Социалдемократи изразява своята удовлетвореност от категоричния избор на българските граждани в отминалите президентски избори. Избирането на ген. Румен Радев за президент на Република България е значим успех за демокрацията и символ на предстоящата промяна към по-добро бъдеще на държавата ни.

Вярваме, че ген. Радев ще бъде истински обединител на нацията и от високия си пост ще служи достойно на родината. Очакваме новият президент да работи за: по-справедливо общество, повече сигурност, балансирана външна политика и преодоляване на разединението на нацията. Сигурни сме, че в действията си, той ще се ръководи единствено от националния интерес на България.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 18 от 47
Подкрепяте ли, промяна в Кодекса на труда, с която бащите на деца до тригодишна възраст да бъдат защитени от уволнение?

 
Copyright © 2019. Политическо движение Социалдемократи.