Home
News Feeds:
17
Н
2016

1MPDS EP

През тази седмица, младежи от Политическо Движение Социалдемократи бяха на посещение в Европейския парламент. Те бяха в Брюксел по покана на новия вицепрезидент на България и досегашен евродепутат Илияна Йотова. Делегацията беше водена от председателя на партията Елена Нонева.

Младежите се запознаха с работата на най-важната европейска институция и в рамките на своето посещение обмениха опит относно механизмите в дейността на администрацията на Европейския парламент. Беше разгледана и пленарната зала, където се прави политиката на Европейския съюз и други части от административния корпус на институцията. Младите хора споделиха след завръщането си, че посещението им в Брюксел е било много полезно за тях. 

Снимки:

2MPDS EP1

3MPDS EP2

4MPDS EP3

5MPDS EP4

Автор: Социалдемократи   
 
14
Н
2016

 

Rumen Radev

Снимка: лична страница на ген. Румен Радев

Политическо Движение Социалдемократи изразява своята удовлетвореност от категоричния избор на българските граждани в отминалите президентски избори. Избирането на ген. Румен Радев за президент на Република България е значим успех за демокрацията и символ на предстоящата промяна към по-добро бъдеще на държавата ни.

Вярваме, че ген. Радев ще бъде истински обединител на нацията и от високия си пост ще служи достойно на родината. Очакваме новият президент да работи за: по-справедливо общество, повече сигурност, балансирана външна политика и преодоляване на разединението на нацията. Сигурни сме, че в действията си, той ще се ръководи единствено от националния интерес на България.

Автор: Социалдемократи   
 
07
Н
2016

 

ДЕКЛАРАЦИЯ

НА

ПОЛИТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ

izbori buletina 

След първия тур на президентските избори, промяната в българската политика е съвсем близо. Тя бе поискана от българския народ и е на път да се осъществи. Убедителният резултат на ген. Румен Радев и Илияна Йотова в първия кръг на изборите дава огромна надежда за това. Българите се събуждат от кошмара в който живеят през последните години, показателни в това отношение са резултатите от проведения национален референдум и високата избирателна активност.

Политическо Движение Социалдемократи призовава българските граждани и политическите сили, които отхвърлят политиката на стутквото в лицето на ГЕРБ, още по-категорично да подкрепят промяната със своя вот на втория тур от изборите, идната неделя.

За доброто на България, промяната трябва да се случи!

С гласа си по време на балотажа, трябва да поставим началото на края на диктатурата и страха, на корупцията, на унизителната и опасна външна политика, на социалната несправедливост, на икономическия упадък, на срастването на мафията и държавата, на демографския срив, на отворените граници за емигрантския поток.

Нека подкрепим достойнството, патриотизма, професионализма, интелигентността, неопетнеността, визионерството и социалната справедливост като гласуваме за ген. Румен Радев и Илияна Йотова. Независимо от политическите пристрастия и разделителните линии,  сега, повече отвсякога е необходимо обединение на всички български граждани и политически организации, които желаят в България да има истинска промяна. Това, което ни обединява, а именно просперитета на страната ни, е много по-силно от всичките различия помежду ни. Заедно можем да победим злото, което води държавата ни към страшна пропаст. За да го направим са ни необходими мъдрост и пълна мобилизация за втория тур на президентските избори.

Политическо Движение Социалдемократи още веднъж изразява своята подкрепа за кандидат-президентската двойка ген. Румен Радев и Илияна Йотова.

Защото България заслужава по-добро бъдеще!

7.11.2016

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 18 от 47
Подкрепяте ли, промяна в Кодекса на труда, с която бащите на деца до тригодишна възраст да бъдат защитени от уволнение?

 
Copyright © 2019. Политическо движение Социалдемократи.