Home
News Feeds:
16
Я
2017

 

noneva

Политическо Движение Социалдемократи проведе своята VIII-ма Национална конференция през изминалия уикенд. Събитието се състоя в парк-хотел Москва на 14 януари.

Делегатите на VIII-та Национална конференция на ПДС с пълно мнозинство преизбраха за нов мандат досегашният председател на движението Елена Нонева. Избран беше и нов Изпълнителен съвет на партията, който се състои от 11 члена. От тях 50% са представители на младежката организация на ПДС. За заместник-председатели на движението бяха избрани д-р Георги Петров, който е и председател на Националната младежка организация на ПДС, Иван Димитров – председател на Областната организация на партията във Велико Търново и Божидар Митев – председател на Независимата синдикална федерация на енергетиците в България към КНСБ. Избран е и Национален съвет в състав от 71 души, както и Национален контролен съвет от 11 души.

Конференцията прие отчетните доклади на председателя на ПДС Елена Нонева и председателя на Националния контролен съвет Антон Янев. Приета беше резолюция „Промяна и обединение“, в която са засегнати основните аспекти за бъдещото развитие и политики на партията. По време на форума беше взето решение за участие на ПДС в предстоящите предсрочни избори за Народно събрание. В близките седмици предстои да се реши формулата за участие в тях.

Гости на форума бяха Валери Жаблянов – член на Изпълнителното бюро на БСП, който прочете поздравителен адрес от председателя на партията Корнелия Нинова, председателят на ПП „Екогласност“ Емил Георгиев, зам.-председателя на ПП Движение за социален хуманизъм Снежинка Стойкова, зам.-председателя на ПП Обединена социалдемокрация Иван Банков и представители на граждански организации.

Автор: Социалдемократи   
 
27
Д
2016

Christmas2016

Автор: Социалдемократи   
 
17
Н
2016

1MPDS EP

През тази седмица, младежи от Политическо Движение Социалдемократи бяха на посещение в Европейския парламент. Те бяха в Брюксел по покана на новия вицепрезидент на България и досегашен евродепутат Илияна Йотова. Делегацията беше водена от председателя на партията Елена Нонева.

Младежите се запознаха с работата на най-важната европейска институция и в рамките на своето посещение обмениха опит относно механизмите в дейността на администрацията на Европейския парламент. Беше разгледана и пленарната зала, където се прави политиката на Европейския съюз и други части от административния корпус на институцията. Младите хора споделиха след завръщането си, че посещението им в Брюксел е било много полезно за тях. 

Снимки:

2MPDS EP1

3MPDS EP2

4MPDS EP3

5MPDS EP4

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 6 от 36

Вход

Кой е онлайн?

В момента има 38 посетителя в сайта
Copyright © 2017. Политическо движение Социалдемократи.