Home
News Feeds:
02
О
2011

savetniciSilistra-300x211Политическо движение „Социалдемократи” в Силистра регистрира своите кандидати за предстоящите Местни избори 2011. Те издигнаха Ростислав Павлов, като кандидат за кмет на Община Силистра,  който ще бъде подкрепен от листа с 33-ма кандидати за общински съветници и кандидати за кметове на населените места Калипетрово – Йордан Ковачев, Айдемир – Калин Панев, Иширково – Кинка Иванова, Смилец – Марин Янакиев и Йорданово – Айхан Муса.

Автор: Социалдемократи   
 
02
О
2011

RPavlovСкъпи съграждани,
Заставам открито пред вас и предлагам Програма за европейското развитие на Силистра и селата. Знам какво и как трябва да се направи в предстоящите четири години, за да възродим Силистра – бялата перла на Дунав.
С отговорност ще посрещна всички предизвикателства, поставяйки в центъра на своята работа правото на достоен живот за хората.
Ценя всяка ваша идея и силата на подадената ръка.
Вашето доверие, скъпи съграждани, за мен е най-големият капитал в тежката криза.
Вашето доверие, съчетано с компетентно и отговорно управление, е пътят за финансова стабилност на общината, за сигурността и самочувствието на всички граждани, за привличане на инвестиции и за реализацията на младите хора.
Заедно с вас, открито, професионално и честно ще работя за добър живот на всички граждани в Община Силистра – тук, в „Преславния дом на Дунав”
СИЛИСТРА ИМА БЪДЕЩЕ.

Автор: Социалдемократи   
 
02
О
2011

Flaer-Lehchevo

Кандидатът на Политическо движение „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“ за кмет на община Бойчиновци - Десислав Денков е на 32 години от с.Лехчево. Завършил е висшето си образование, специалност „Връзки с обществеността“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“. Работи като младши експерт „Програми и проекти“ в Общинска администрация Бойчиновци. Владее руски и английски езици.  Номера на бюлетината на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“ за община Бойчиновци е №24. Успех!

 

 

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 44 от 45
Подкрепяте ли, промяна в Кодекса на труда, с която бащите на деца до тригодишна възраст да бъдат защитени от уволнение?

 
Copyright © 2019. Политическо движение Социалдемократи.