Home
News Feeds:
10
О
2011

 

Kazanlak SDamqnovЗа да заявят своята подкрепа към Стефан Дамянов на откриването на предизборната му кампания дойдоха председателят на ПД,,Социалдемократи,”-Лъчезар Шиков и председателят на НДСВ – Христина Христова. 

Пред препълнената зала в ДК ,,Арсенал” кандидатът за кмет на община Казанлък Стефан Дамянов подчерта,че по време на стопанската си дейност в „Арсенал” и по време на двата си мандата като кмет винаги е работил само в интерес на Казанлък и неговите жители.

Автор: Социалдемократи   
 
10
О
2011

 

vidin-irena-aleksandrovaПредседателят на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” Лъчезар Шиков ще посети Видинска област на 12 октомври (сряда) 2011г. В програмата са предвидени предизборни срещи с независимата кандидатка за кмет на община Видин – Ирина Александрова с №32 и с кандидатите за общински съветници от листата на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” с №35. От 18.30 ч. в залата на Видинската филхармония на площад „Бдинци” ще се проведе предизборна среща с видинската общественост. 

Ирена Александрова е адвокат от град Видин, председател на „Видинска асоциация на хотелиерите и ресторантьорите.

Автор: Социалдемократи   
 
10
О
2011

 

Georgi Zarkov_KostenecГеорги Зарков е кандидатът за кмет на Костенец издигнат от Политическо движение „Социалдемократи”. Георги Зарков е инженер, досегашен председател на Общинския съвет на община Костенец, семеен с 2 деца. От 1983 до 1989 г. е кмет на град Костенец, а след това се занимава с частен бизнес. Партията ще се яви на вота и със собствена листа за общински съветници, в която преобладават младите хора. В кметство гр. Момин проход за кметския пост ще се бори Надя Шопова.

Девизът на социалдемократите е: „Да управляваме заедно!” с бюлетина №23.


Автор: Социалдемократи   
 
Страница 43 от 47
Подкрепяте ли, промяна в Кодекса на труда, с която бащите на деца до тригодишна възраст да бъдат защитени от уволнение?

 
Copyright © 2019. Политическо движение Социалдемократи.