Home
News Feeds:
13
О
2011

 

Източник: www.socialdemocrati.com

Бранимир Балачев, ПДС ВарнаЛидерът на Политическо движение "Социалдемократи" Бранимир Балачев ще бъде водачът на листата за общински съветници, с която партията ще се яви самостоятелно на изборите.

"В листата залагаме на граждански лица с виждане за управлението на града, вместо да влизаме в коалиции, явяваме се самостоятелно с листа, в която фигурират имена, които са се реализирали в професията и със знанията си в съответната област и могат да бъдат полезни за града. Кандидатурите ни не са партийни", заяви Балачев.
Лидерът на ПДС и водач на листата съобщи и как ще се явят на местните избори в населените места в областта.
В Аксаково ще застанат зад Атанас Стоилов.

Автор: Социалдемократи   
 
13
О
2011

 

Стефан Дамянов, Казанлък

Казанлъшкият кмет Стефан Дамянов ще води листата за общински съветници на инициираното от него миналата година Гражданско сдружение „ За гражданско управление", което е регистрирано за участие в изборите за кметове и общински съветници от ПД "СОЦИАЛДЕМОКРАТИ" и БЗНС "Александър Стамболийски"

Листата с кандидати за съветници е пълна-37 са представените кандидатури, като 19 от тях са на жени.

Автор: Социалдемократи   
 
11
О
2011

 

Стара Загора - Номер 35ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ”-Стара Загора ще се яви на местните изборите със самостоятелна листа за общински съветници, водена от областната председателка Елена Нонева.

В изборите за кмет на община Стара Загора ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” ще подкрепи кандидатурата на ГЕРБ  - депутата Живко Тодоров.


Автор: Социалдемократи   
 
Страница 41 от 47
Подкрепяте ли, промяна в Кодекса на труда, с която бащите на деца до тригодишна възраст да бъдат защитени от уволнение?

 
Copyright © 2019. Политическо движение Социалдемократи.