Home
News Feeds:
08
О
2011

Източник: http://www.kalfin.bg/bg/ 

file746Липсва постоянна държавна политика в областта на науката и иновациите. Това каза кандидатът за президент Ивайло Калфин на среща с млади учени в Българската академия на науките (БАН).

По думите на Калфин – не е възможно да се развива науката, само на принципа на проектното финансиране. Той припомни, че в последната година рязко са намелели средствата във Фонд „Научни изследвания”. Фундаменталната наука трябва да има финансиране от държавата, смята кандидат-президентът.

Автор: Социалдемократи   
 
07
О
2011

Източник: http://www.kalfin.bg/bg/

Ивайло Калфин„Радвам се, че изнасяте продукцията си на най-капризните пазари на цветя – Белгия и Холандия, че сте предприятие на европейско ниво”. С тези думи кандидатът за президент Ивайло Калфин похвали работещите в разсадника за цветя, растения и дръвчета на фирма „Еврогрийн” край Павликени. Придружен от съпругата си Цветанка, той гостува на приятеля си от младежките години Огнян Денчев, който заедно със семейството си дава хляб на стотина работници, повечето от които са роми. Калфин, който е любител градинар, прояви интерес и получи подробни обяснения как готовите храсти с корените – малини, ягоди, цариградско грозде, и др., се опаковат в елегантни кутии, и се из пращат в Англия, Германия и на други западноевропейски пазари.

Автор: Социалдемократи   
 
05
О
2011

 

Yambol1С №29 Недялко Лазаров е кандидатът за кмет на Ямбол от ПД „СОЦИАЛДЕМОКАРТИ“ и води листата за кандидат-съветниците. На второ място е областният председател на партията Иван Стефанов. Недялков е мотивиран да се бори за кметския стол от желанието да направи Ямбол по-добър град за живеене и от многобройните си приятели, познати и непознати, които го подкрепят.

Виж кой е Недялко Лазаров

 

 

 

 

 

 

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 39 от 42

Вход

Кой е онлайн?

В момента има 13 посетителя в сайта
Copyright © 2018. Политическо движение Социалдемократи.