Home
News Feeds:
24
О
2012

 

pds1„Едни от най-трудните за привличане от политическите партии групи са младите. Обичайно интересът им към обществено-политически  теми е многократно по-нисък от този на останалите граждани.”

Алфа Рисърч

 

 

 

Това твърдение обаче не е валидно когато говорим за  събитията организирани от Марина Стефанова (зам.-председател на ПД „Социалдемократи”- ПДС) и Ива Венева (председател на МПДС) с подкрепата на Фондация „Фридрих Еберт”, бюро България.

За 3-ти пореден път  младите и активни дами от Политическо движение „Социалдемократи” събират на едно място младежи с интереси в политиката. В събитието взеха участие младежи от Онлайн парламент, СС„Его политико”, Общество за нова България, Либерална младежка асамблея, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и домакините от МПД „Социалдемократи”.

Автор: Социалдемократи   
 
05
А
2012

 

IMG 3401На проведения на 31.03.2012 г. и на 01.04.2012 г. семинар на тема „Оцеляване в кризата“, организиран от ПД „Социалдемократи“ и любезно подкрепен от фондация „Фридрих Еберт“ гостуваха лектори, които разискваха темата за световната икономическа криза.
Атанаска Тодорова, изпълнителен секретар в департамент „Пазар на труда“ на КНСБ, изнесе пред аудиторията обобщителна лекция за синдикатите, техните типове и история на развитие, както и за социалния диалог на международно ниво и по-конкретно за мисията, органите и дейността на Международната организация на труда. След това тя насочи фокуса на презентацията си към България и говори за синдикатите в страната, тяхното развитие и история, както и за отношенията им с изпълнителната власт в рамките на Националния съвет за тристранно сътрудничество. Накрая Атанаска Тодорова отдели внимание на европейския социален диалог и европейските социални партньори в лицето на Европейската конфедерация на профсъюзите и Европейските работодатели.

Автор: Социалдемократи   
 
31
М
2012

 

На 31.03.2012 г. и на 01.04.2012 г. ще се проведат ежегодният семинар и Третата национална младежка конференция на Политическо движение СОЦИАЛДЕМОКРАТИ.
Семинарът, който ще събере хора от цяла България, интересуващи се от и активно занимаващи се с проблемите и предизвикателствата на съвременния политически и обществен живот на страната, ще бъде посветен на актуалната тема за световната икономическа криза и начините за оцеляване в тези условия.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 37 от 47
Подкрепяте ли, промяна в Кодекса на труда, с която бащите на деца до тригодишна възраст да бъдат защитени от уволнение?

 
Copyright © 2019. Политическо движение Социалдемократи.