Home
News Feeds:
19
О
2011

Kostenec Mladejk_lista Вчера, 18 октомври 2011 г. в препълнената зала на местното читалище на гр.Костенец се проведе тържество за закриване кампанията на представителите на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” – кандидат кмета Георги Зарков и 12-те кандидати за общински съветници, чиято средна възраст е 31 години. 

В тържеството взе участие и председателят на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” Лъчезар Шиков. В своето приветствие той подчерта големият принос на досегашния председател на Общинския съвет Георги Зарков в подобряване на инфраструктурата на общината, както и построяването на редица обекти на културата и спорта в Костенец и селата.

Автор: Социалдемократи   
 
18
О
2011

 

 Семинар Фридрих Еберт - ПД СоциалдемократиНа 14 и 15 октомври 2011 г. в комплекс „Жеравна”, гр.Банкя съвместно с фондация „Фридрих Еберт” се проведе семинар на тема „Младежите и социалните мрежи: възможности и заплахи”. В семинара взеха участие над 30 представители от младежките структури на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” от цялата страна. 

Автор: Социалдемократи   
 
17
О
2011

 

Илия Калинов - БрациговоИлия Калинов е роден на 02.07.1949 година в с. Жребичко, община Брацигово. Основното си образование завършва в селото. Продължава средното си образование в Строителен техникум – гр. Брацигово. Висшето си образование завършва във Висшия икономически институт – гр. София със специалност ״Икономист״.

Семейно положение ̵ женен‚ с две дъщери. Започва трудовия си път през 1970 год., като технически ръководител по строителство в ТПК „Н.Мишев” – гр. Брацигово.
От 1971 до 1979 година е на работа, като началник цех в Завод за преработка на мрамор – гр. Брацигово.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 37 от 44
Подкрепяте ли, промяна в Кодекса на труда, с която бащите на деца до тригодишна възраст да бъдат защитени от уволнение?

 
Copyright © 2018. Политическо движение Социалдемократи.