Home
News Feeds:
29
О
2012

 

IMG 11Марина Стефанова и Ива Венева от ПД „Социалдемократи” (ПДС) се представиха достойно на завършилия вчера финал на конкурса за есе „Моите идеи за България”.

Организатор на  събитието е „Онлайн парламент”- нова онлайн платформа, която  в последните години доби популярност сред активните граждани в мрежата.

Автор: Социалдемократи   
 
29
О
2012


Picture3

Академията се проведе между 7 и 18 октомври 2012 г. в х-л „Белчин Гардън”, Белчин Бани. Сред участниците на възраст 18-25 години от България и Сърбия бе и представител на Софийската младежка организация на Политическо движение „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ”. Неговото име е Александър Миланов- на 23 години, от София, студент по „Финанси” в УНСС.

Организатор на събитието е сдружение "Академия за млади лидери",  а на откриването на обучението е присъствала  бившата първа дама на Държавата- г-жа Зорка Първанова.

Автор: Социалдемократи   
 
24
О
2012

 

pds1„Едни от най-трудните за привличане от политическите партии групи са младите. Обичайно интересът им към обществено-политически  теми е многократно по-нисък от този на останалите граждани.”

Алфа Рисърч

 

 

 

Това твърдение обаче не е валидно когато говорим за  събитията организирани от Марина Стефанова (зам.-председател на ПД „Социалдемократи”- ПДС) и Ива Венева (председател на МПДС) с подкрепата на Фондация „Фридрих Еберт”, бюро България.

За 3-ти пореден път  младите и активни дами от Политическо движение „Социалдемократи” събират на едно място младежи с интереси в политиката. В събитието взеха участие младежи от Онлайн парламент, СС„Его политико”, Общество за нова България, Либерална младежка асамблея, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и домакините от МПД „Социалдемократи”.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 36 от 47
Подкрепяте ли, промяна в Кодекса на труда, с която бащите на деца до тригодишна възраст да бъдат защитени от уволнение?

 
Copyright © 2019. Политическо движение Социалдемократи.