Home
News Feeds:
04
О
2011

 

ivanivanov1Иван Иванов е кандидатът за кмет на Червен бряг, издигнат от коалиция „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ, ЗЕЛЕНИ И ПАТРИОТИ“, подкрепен от: „Движение Експерти за Регионите“, „Национален Съюз за Нова България“, граждански сдружения, еколози и неправителствени организации. Той ще бъде подкрепен от листа с 16 кандидати за общински съветници с номер 25.

Автор: Социалдемократи   
 
04
О
2011

stoyan ovcharov На 2 септември на коктейл организиран в ресторант „Каприз” в град Елхово, Политическо движение „Социалдемократи“ обявиха официално своите избраници, които ще представляват движението в предстоящите местни избори на есен.

На коктейла бяха представени кандидатите за общински съветници, както и кандидатите за населени места в община Елхово, а именно Бояново, Гранитово, Лесово и Пчела. В списъка с имена, които ще атакуват местния парламент след малко повече от месец, присъстват имената на сегашния Председател на общински съвет Елхово – Стоян Овчаров, както и Атанас Петров, Христо Христов, Красимир Георгиев, Мончо Монев, Петя Великова и Недка Михнева.

Автор: Социалдемократи   
 
04
О
2011

 

Tundja-2В Община Тунджа, област Ямбол за Местни избори 2011 г. се създаде предизборна коалиция “Възраждане за ТУНДЖА“ /ПД“СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“,Новото Време,“ВМРО-НИЕ“, НДСВ/.Коалицията издига за кмет на община Тунджа д-р Георги Иванов Георгиев. От 24 населени места в общината, коалицията издига свои кандидати в 17 от тях. Регистрирана е и листа за общински съветници.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 36 от 38

Вход

Кой е онлайн?

В момента има 27 посетителя в сайта
Copyright © 2018. Политическо движение Социалдемократи.