Home
News Feeds:
19
Д
2013

 

Младите лидери на синдикатите надвиха политиците  на  10-то юбилейно издание на Коледния Боулинг турнир на МПДС

 

След едногодишно прекъсване  за 10-ти път Младежката организация на Политическо движение СОЦИАЛДЕМОКРАТИ  организира  Коледен боулинг турнир на младежките политически и неправителствени организации.Той се проведе тази неделя – 15.12.2013 в новата боулинг зала с 20 писти в Студентски град – Joy Station.

Участие в него  взеха  20 отбора в състав от 5 играча на младежките организации на основните политически партии в България и авторитетни младежки неправителствени организации,както и  отбор на ветераните в младежката политика.

След оспорвана надпревара продължила над 2 часа станаха ясни победителите,а те са :

 

1.Младежки Форум 21

2.КНСБ 

3.Обединени Земеделци

 

Автор: Социалдемократи   
 
31
Я
2013

 

image3 hpСъздаден е Съюз на българските социалдемократи

На 20 януари тази година председателите на три социалдемократически партии, а именно: партия Политическо движение „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ”, партия БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ и партия ОБЕДИНЕН БЛОК НА ТРУДА Български лейбъристи подписаха политическо споразумение. С този акт беше създаден политически съюз на българските социалдемократи. Партиите от Съюза заявиха, че той е първата стъпка към създаването на единен социалдемократически субект в Република България - член на Социалистическия интернационал и Партията на европейските социалисти. На този етап трите партии запазват юридическата си самостоятелност.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 35 от 47
Подкрепяте ли, промяна в Кодекса на труда, с която бащите на деца до тригодишна възраст да бъдат защитени от уволнение?

 
Copyright © 2019. Политическо движение Социалдемократи.